Hei! Det er jeg som er Daniele

 

Jeg elsker å hjelpe mennesker å finne de skjulte skattene i livet. Det finnes en dyp mening i enhver situasjon. Din største smerte kan bli til en ny kilde av livskraft. Jeg viser deg at det er mulig. 

Klar for å komme igang?

................

Bli med på et av mine online kurs eller få en til en coaching av meg!

Sjelens Lys

Har du bestemt deg for å arbeide bevisst med selverkjennelse og selvutvikling for å bidra til at verden blir et bedre sted? Vil du se dine skyggesider i øynene og lære å bruke astrologi som et verktøy for å ta det neste steget? Har du allerede noe kjennskap til astrologi og ditt eget horoskop og vil utforske hva en esoterisk tolkning har å tilføye? Er du overbevist om at det å være menneske er en kreativ prosess, hvor vi er med-skapere av vår egen skjebne på vei til større visdom og innsikt? Da er denne opsjonen den rette for deg.

Kjøp

Chiron Reise

5 sessions i løpet av 12 uker

Chiron-reisen er en dyp prosess som vil gi deg helt nye innsikter i hvordan du kan forvandle smertefulle opplevelser til helbredende energi. Hvis du har en prominent plassert Chiron i horoskopet ditt, betyr det ekstra mye. I Chiron-reisen er arbeidet med slektstreet inkludert, fordi erfaringen har vist meg at våre egne sår har sammenheng med sårene våre forfedre har opplevd. 

Kjøp

Stjernenes tale

Er du litt nysgjerrig på hva astrologien kan gi deg? Vet du hva soltegnet ditt er, men ikke hvor månen og alle planetene står i horoskopet ditt? Du skulle gjerne visst hva Merkur har med kommunikasjon å gjøre i ditt liv, Mars med selvhevdelse og Venus med kjærlighet? Du ønsker å se deg selv i et nytt lys – planetenes og stjernenes lys? Da er dette for deg. 
 
Kjøp

Oppdag kraften i aromaterapi med Kurs i eteriske oljer


Lei av å prøve å finne ut hvilke essensielle oljer du skal bruke?

Vanlige løsninger gir kanskje ikke de ønskede resultatene. Forhåndsregistrer deg nå for tidlig tilgang til Kurs i eteriske oljer og lås opp kraften til aromaterapi

 

Kjøp

Min erfaring og livsfilosofi

 

Jeg er Vannmann med en veldig aktiv Merkur, som også er i Vannmannen. Jeg er blitt lærer fordi jeg selv elsker å lære. Jeg tar utgangspunkt i de store perspektivene først, så zoomer jeg inn på praktiske løsninger. Min Steinbukk ascendent gjør meg til tider ganske strukturert og to-do-list orientert, men med Uranus som Sol-hersker behøver jeg også perioder med kreativt kaos. At jeg har Månen i Krepsen i 7. hus kommer deg til gode, for jeg har et varmt, omsorgsfullt hjerte for alle som søker råd hos meg og jeg gjør alt for at du kan føle deg trygg i samtale med meg.

Jeg har undervist i steinerskolen i over 30 år. Den røde tråden i min søken har vært å forstå hva rytme er, hvordan rytme og livsenergi henger sammen og hvilken betydning rytmer har i våre liv. I alle mine utdannelser innen språk, musikk, dans, fysiologi og astrologi har det å studere fenomenet rytme vært sentralt. Rytme er liv, og liv er rytme. Derfor kaller jeg min virksomhet «Livsrytme».

Mine utdannelser

 

Diplom i eurytmi fra Eurythmieschule Hamburg, Tyskland

Diplom i helse-eurytmi fra East Grinstead, England

Bachelor i kultur- og samfunnsvitenskap fra Universitetet i Bergen

Master i spansk språk og latinamerikastudier fra Universitetet i Bergen

Diplom i Bioneuroemoción fra Universidad Iberoamericana, Torreón, México

Diplom i esoterisk astrologi fra Astrologiskolen Herkules i Oslo